YENİÜRÜN

Toz Zerdeçal 200 gr

Ürün Kodu : 229

5,00




Zerdeçalın Kullanımı:

Zerdeçal bal ile karıştırılıp ya da yemeklere katarak kullanabilirsiniz.

Kapsül halinde günde 1-3 tablet alabilirsiniz.

Zerdeçal eskiden beri bilinen bir baharat türüdür. Kurutulmuş zerdeçal, toz haline getirilir. Balık çorbası,pilav, kuzu, dana, söğüş ve çeşitli sebzelerde baharat olarak kullanabilirsiniz. Yemeklerinize de katabilirsiniz. Bal ile karıştırıp cam bir kavanozda muhafaza edebilirsiniz. Sabahları bir çay kaşığı yiyebilirsiniz.

Zerdeçal Çayı Nasıl Yapılır?

İnce kıyılmış zerdeçal kökü veya tozundan yarım kahve kaşığı (1,5-3g) demliğe konur ve üzerine 300-500 ml kaynar su ilave edilerek 8-10 dakika demlemeye bırakıldıktan sonra süzülerek içilir.

Ürüne ait yorum bulunamadı.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Çorum Leblebi 500gr
YENİÜRÜN
Çorum Leblebi 500gr
29,00
Tropikal Kumkuat Kurusu 500gr
YENİÜRÜN
Tropikal Kumkuat Kurusu 500gr
28,75
Kurutulmuş Kayısı 500gr
YENİÜRÜN
Kurutulmuş Kayısı 500gr
17,50
Antep fıstıklı Fitil Lokum 500gr
YENİÜRÜN
Acve Hurması 250gr
YENİÜRÜN
Acve Hurması 250gr
25,00
18,75
%25
Kırmızı Mercimek 1kg
YENİÜRÜN
Kırmızı Mercimek 1kg
6,50
Acıka 500 gr
YENİÜRÜN
Acıka 500 gr
18,50
Sade Erişte 700 gr
YENİÜRÜN
Sade Erişte 700 gr
12,50
Mate Yaprağı 150 gr
YENİÜRÜN
Mate Yaprağı 150 gr
5,00
Tarhana sade 700gr
YENİÜRÜN
Tarhana sade 700gr
12,50
Naneli Lokum 500gr
YENİÜRÜN
Naneli Lokum 500gr
8,75
Ispanaklı Erişte 700 gr
YENİÜRÜN
Ispanaklı Erişte 700 gr
12,50
Nohut 1kg
YENİÜRÜN
Nohut 1kg
18,50
Zeytin Baharatı 150 gr
YENİÜRÜN
Zeytin Baharatı 150 gr
7,50
Kara Dut Kurusu 500gr
YENİÜRÜN
Kara Dut Kurusu 500gr
28,75
Erik Pestili 500 gr
YENİÜRÜN
Erik Pestili 500 gr
32,50
Sultan Sarması 500gr
YENİÜRÜN
Sultan Sarması 500gr
33,75
Ballı Susamlı Fıstık 500gr
YENİÜRÜN
Ballı Susamlı Fıstık 500gr
30,00
Lavanta Çiçeği
YENİÜRÜN
Lavanta Çiçeği
6,50
Esmer Bulgur 1kg
YENİÜRÜN
Esmer Bulgur 1kg
4,50
Dibek Kahve
banner-02.jpg
banner-03.jpg
banner-04.jpg
banner-05.jpg
banner-06.jpg
banner-07.jpg
Hipotenüs Hipotenüs E-Ticaret Sistemleri İle Hazırlanmıştır.