YENİÜRÜN

Toz Zerdeçal 200 gr

Ürün Kodu : 229

5,00




Zerdeçalın Kullanımı:

Zerdeçal bal ile karıştırılıp ya da yemeklere katarak kullanabilirsiniz.

Kapsül halinde günde 1-3 tablet alabilirsiniz.

Zerdeçal eskiden beri bilinen bir baharat türüdür. Kurutulmuş zerdeçal, toz haline getirilir. Balık çorbası,pilav, kuzu, dana, söğüş ve çeşitli sebzelerde baharat olarak kullanabilirsiniz. Yemeklerinize de katabilirsiniz. Bal ile karıştırıp cam bir kavanozda muhafaza edebilirsiniz. Sabahları bir çay kaşığı yiyebilirsiniz.

Zerdeçal Çayı Nasıl Yapılır?

İnce kıyılmış zerdeçal kökü veya tozundan yarım kahve kaşığı (1,5-3g) demliğe konur ve üzerine 300-500 ml kaynar su ilave edilerek 8-10 dakika demlemeye bırakıldıktan sonra süzülerek içilir.

Ürüne ait yorum bulunamadı.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ballı Susamlı Fındık 500gr
YENİÜRÜN
Ballı Susamlı Fındık 500gr
32,50
Blueberry 500gr
YENİÜRÜN
Blueberry 500gr
37,50
Çifte Kavruk Bozkır Tahini 500gr
YENİÜRÜN
Nohut 1kg
YENİÜRÜN
Nohut 1kg
17,50
Kayısı Pestili 500 gr
YENİÜRÜN
Kayısı Pestili 500 gr
17,50
Elma Kurusu 500gr
YENİÜRÜN
Elma Kurusu 500gr
11,25
Kırmızı Toz Biber 250gr
YENİÜRÜN
Kırmızı Toz Biber 250gr
6,85
Tropikal Çilek Kurusu 500gr
YENİÜRÜN
Tropikal Çilek Kurusu 500gr
26,25
Sade Erişte 700 gr
YENİÜRÜN
Sade Erişte 700 gr
12,50
Bilye Kekik 250gr
YENİÜRÜN
Bilye Kekik 250gr
8,00
Erik Pestili 500 gr
YENİÜRÜN
Erik Pestili 500 gr
32,50
Acı Biber Salçası 720gr
YENİÜRÜN
Acı Biber Salçası 720gr
12,00
Böğürtlen Reçeli 640gr
YENİÜRÜN
Böğürtlen Reçeli 640gr
10,00
8,50
%15
Kabuklu Yer Fıstığı 500gr
YENİÜRÜN
Tropikal Kumkuat Kurusu 500gr
YENİÜRÜN
Tropikal Kumkuat Kurusu 500gr
22,50
Mevlana Şekeri 500gr
YENİÜRÜN
Mevlana Şekeri 500gr
7,00
Doğal Pancar Pekmezi 600 gr.
YENİÜRÜN
Doğal Pancar Pekmezi 600 gr.
17,50
Kayısı Reçeli 640gr
YENİÜRÜN
Kayısı Reçeli 640gr
10,00
8,50
%15
Üzüm Sirkesi 1000ml
YENİÜRÜN
Üzüm Sirkesi 1000ml
22,50
Tropikal Elma Kurusu 500gr
YENİÜRÜN
Tropikal Elma Kurusu 500gr
22,50
Dibek Kahve
banner-02.jpg
banner-03.jpg
banner-04.jpg
banner-05.jpg
banner-06.jpg
banner-07.jpg